Ordinacija Ilinčić Novi Sad

Ordinacija Ilinčić Novi Sad

Ordinacija Ilinčić Novi Sad

Zdravlje predstavlja najveće bogatstvo svake osobe, koje se konstantno mora održavati i unapređivati. Međutim, razne genetske predispozicije, štetne životne navike, način života i svakodnevni stresni događaji narušavaju zdravlje, te se mogu javiti različite bolesti tokom života.

Naša specijalistička hirurška ordinacija Ilinčić je uvek na raspolaganju i spremna da pomogne u situacijama kada je pacijentima potrebna medicinska pomoć. Počevši od prvog pregleda, detaljnog razgovora sa preciznim i usmerenim pitanjima, preko dijagnostike i predloga za uspešno lečenje i razrešenje trenutne zdravstvene situacije – tokom celog procesa smo sa Vama!

Uz punu pažnju, razumevanje, visok nivo empatije, ali pre svega uz profesionalnost i iskustvo u radu razlikujemo se od ostalih ordinacija iz istog domena interesovanja i poslovanja. Posedujemo stručno medicinsko osoblje, obrazovane ljude koji su tu da Vam u svakom trenutku izađu u susret, daju potreban savet i pomognu Vam na pravi način.

Iz domena endokrine hirurgije uspešno radimo hirurške zahvate štitaste žlezde, biopsije, operacije, reoperacije i slično. Stručno i odgovorno lečimo pacijente sa oboljenjem štitaste žlezde, a zbrinjavamo i pacijente sa oboljenjima i povredama grudnog koša, a tu spadaju pluća, pleura, traheje i bronha, medijastinuma, dijafragma i zida grudnog koša.

Brinemo za očuvanje Vašeg zdravlja i kvalitetan život!
Specijalistička hirurška ordinacija Ilinčić

Kontakt podaci

Multimedijalni sadržaj